Презентація книги "Як козаки край світу шукали" в НаУКМА

Презентація книги "Як козаки край світу шукали" відбулась 1 березня 2017 року в Бібліотеці ім. Т. та О. Антоновичів НаУКМА.  Книга - подорожні записи з кількамісячної мандрівки до Алтаю, Сибіру та Монголії. Зараз електронна версія книги у вільному доступі в блозі. А її перший "вихід в люди" виглядав якось так.
през5



Півтори години цікавого спілкування як про цю книгу, так і про подорожі взагалі.Згадали й про чудову природу відвіданих країн, й про цікавих людей, й про пригоди різні. Більшість відвідувачів, насправді, були мені знайомими - але й нові обличчя поміж них з"являлись, стаючи поступово знайомими теж.

Час минув непомітно й, для мене, дуже цікаво, насичено й, якось, по-новому, чи що. Коли модерує Саша, насправді, нецікаво не буває. За що я їй дуже вдячний.
1

Пороздивлялись фотографії з мандрівки. Той випадок, коли для прояснення суті справи й демонстрації маршруту подорожі потрібно мапу Євразії.
през6

Надихають люди - своє зацікавленістю, участю. В тому числі й щодо написання книг - інтерес публіки це найкращий мотиватор. Буду радий, якщо книга дістанеться до всіх тих, хто подібного чтива прагне.

2
през15

А ось-ця фотка зроблена  о другій ночі. Зацікавила книга, затягнула - незважаючи на насичений наступний день й усі інші обставини.
3

Величезне дякую усім присутнім.

Більше інформації про книгу у розділі "Мої книги"

До нових зустрічей!